De school

Logo nw 1x ITF Logo

 

T.A.Leerdam / Onze Sportschool/Vereniging

In de maand augustus 1991 is onze TKD.school opgericht door de heren Halil Muslu en Henk Schaaij.
In het jaar 1990 werd door Halil Muslu al les gegeven in Taekwon-Do binnen Leerdam en Asperen. Later in 1991 heeft Henk Schaaij zich daar bij aangesloten.

Er werd toen besloten om een Taekwon-Do Vereniging  op te richten. De naam die zij aan hun TKD school hebben geven is Taekwon-Do Academy Leerdam, ook wel bekend en afgekort als T.A..Leerdam.

Sinds 2003 geeft Halil Muslu geen les meer in Taekwon-Do omdat hij zich in het fitness heeft gespecialiseerd en geen tijd meer voor  Taekwon-Do had. Henk Schaaij heeft sinds 2003 als hoofdleraar de Taekwon-Do school volledig onder zijn hoede genomen.

Vanaf 2011 is T.A.Leerdam aangesloten bij I.T.F.Royal Dutch member of I.T.F.Grand- master Choi Jung Hwa ( de zoon van de grondlegger van het Taekwon-Do , Generaal Choi Hong Hi ).

Door de aansluiting bij deze organisatie, worden wij direct erkend door de International Taekwon-Do Federation (I.T.F.) wereldbond met Grandmaster Choi Jung Hwa als president.

Deze erkenningen zorgen ervoor dat wij als de kwaliteit en de originaliteit van het beoefende I.T.F. Taekwon-Do te allen tijden kan blijven waarborgen. Ook geven deze erkenningen ons de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten georganiseerd door een van deze overkoepelende organisaties. Zo kan onze sportschool onder ander deelnemen aan NK, EK, WK, landelijke technische/wedstrijd trainingen,  I.T.F.-dagen, Danexamens en Scheidsrechter- Cursussen ( B-, C- en D- nationaal ).